Két falu határában, négy dűlőben, nyolc fajtával teremnek szőlőink.

A szőlő termesztésében alkalmazott két legfontosabb alapelv, hogy gyomirtószert nem használunk, a gyomirtás kizárólag gépi és kézi erővel történik és törekszünk nyitott, szellős lombfalat kialakítani, a növényvédelem eredményessége és az elérhető legjobb termésminőség érdekében.

Az egyes dűlőkben található fajták és területük:

Cserepes

  • Chardonnay: 1,3 ha
  • Szürkebarát (Pinot Gris): 1,3 ha
  • Tramini (Gewurtztraminer): 1,2 ha
  • Hárslevelű (Lindenleaf): 0,9 ha
  • Olaszrizling (Welschriesling): 0,7 ha
  • Sárga muskotály (Muscat Lunel): 0,5 ha
  • Cabernet sauvignon: 0,5 ha
  • Kékfrankos (Blaufrankish): 0,4 ha

Veresföld

  • Chardonnay: 1 ha
  • Kékfrankos (Blaufrankish): 0,5 ha
  • Cabernet sauvignon: 0,3 ha

Rétföld

  • Tramini (Gewurtztraminer): 0,3 ha

Diós

  • Sárga muskotály (Muscat Lunel): 0,4 ha

Összesen 6,6 ha 3x1 m térállásban, ernyőműveléssel, 0,5 ha 3x1 m térállásban, alacsony kordon műveléssel és 2,5 ha 2,4x0,8 m térállásban, alacsony kordon műveléssel.